دعوت سپاه امام رضا(ع) از مردم برای شرکت در جشن انقلاب عراقچی: کوچاندن اجباری مردم غزه اجرای نقشه استعماری محو فلسطین است سازمان همکاری اسلامی اظهارات اخیر ترامپ درمورد غزه را محکوم کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست! اجرای آزمایشی طرح فوریت‌های اداری در یکی از استان‌های کشور پاسخ سخنگوی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور عراقچی: هرگز از موضع ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم دفن مهدی حاج محمد در قبر یک استقلالی دیگر | بهشت زهرا(س) توضیح داد قالیباف: طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود پزشکیان: کشور‌های اسلامی با کمک هم می‌توانند غزه را دوباره آباد کنند راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود صدراعظم آلمان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد انگلیس خواهان اجرای کامل توافق آتش‌بس در غزه شد کابینه جدید لبنان رسما تشکیل شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعلیق یک فرمان جنجالی دیگر ترامپ سخنگوی دولت: مذاکرات با کشور‌های اروپایی ادامه دارد آیا افغانستان برای آسیای مرکزی تهدید است؟ صهیونیست‌ها خانه‌های لبنانی‌ها را در عدیسه آتش زدند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) شمار شهدای غزه از مرز ۴۸ هزار نفر گذشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کشته‌شدن ۴ سوری بر اثر انفجار مین در شرق حلب (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران منصوب شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کارخانه احیای مستقیم شماره ۲ شرکت جهان فولاد سیرجان با حضور پزشکیان افتتاح شد بروجردی: مسائل و منافع ملی خود را به دور از آمریکا به پیش می‌بریم رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با قالیباف دیدار کردند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + تصاویر شکایت ۱۹ دادستان آمریکایی از ترامپ به دلیل دسترسی کارمندان تیم ایلان ماسک به اطلاعات محرمانه آزادی ۳ اسیر صهیونیست دیگر توسط حماس (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) سرلشکر سلامی: ایران در ایام پیروزی انقلاب جبل‌النور شد و بعثت مجددی از اسلام صورت گرفت واکنش وزیر خارجه آلمان به اقدام ترامپ در تحریم دیوان لاهه: «کسی بالاتر از قانون نیست»
سرخط خبرها

فرمانده پدافندهوایی ارتش: باور ۳۷۳ قابلیت مقابله با جنگنده‌های نسل پنجم را دارد| جلوتر از تهدیدات هستیم

  • کد خبر: ۱۳۳۲۳۹
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۸
فرمانده پدافندهوایی ارتش: باور ۳۷۳ قابلیت مقابله با جنگنده‌های نسل پنجم را دارد| جلوتر از تهدیدات هستیم
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: این توانمندی در باور ۳۷۳ وجود دارد که بتواند با پهپاد‌ها و همه هواپیما‌ها حتی نسل پنجم با سطح مقطع بسیار پایین مقابله کند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش صبح امروز (یکشنبه ۱۵ آبان) در مراسم رونمایی از موشک صیاد ۴B گفت: امروز ما در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، باور ۳۷۳ را داریم، سامانه‌ای که در جهان حرف برای گفتن دارد و همه مراحل ساخت و ارتقای این سامانه در یک کار مشترک توسط عزیزان وزارت دفاع و نیروی پدافند هوایی ارتش انجام شد.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش  با بیان اینکه ساخت چنین سامانه‌ای با این برد و قدرت در جهان به سال‌ها زمان نیاز دارد، تصریح کرد: در حالی که چند سال بیشتر از ساخت و تحقیقات ما این سامانه نمی‌گذرد. دو سال قبل، تست‌های اولیه ما در برد ۱۵۰ کیلومتر موفق شدیم تا هدف را منهدم کنیم. هدف مورد استفاده برای این سامانه، پهپاد بومی ساخت خودمان است.  

امیر صباحی‌فرد افزود: هنگامی که در دنیا می‌خواهند هدفی را در برد زیر ۲۰۰ کیلومتر منهدم کنند از یک پهپاد یا هواپیمایی با سطح مقطع بسیار بالا استفاده می‌کنند، اما این توانمندی در باور ۳۷۳ وجود دارد که بتواند با پهپاد‌ها و همه هواپیما‌های حتی هواپیما‌های نسل پنجم با سطح مقطع بسیار پایین، مقابله کند.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه برای ارتقای برد سامانه باور۳۷۳ یک کار تحقیقاتی بسیار سنگین و شبانه‌روزی در فاصله زمانی کمتر از دو سال انجام شد، تصریح کرد: موفق شدیم در کمتر از دو سال برد این سامانه را به بیش از ۳۰۰ کیلومتر ارتقاء بدهیم، یعنی توانستیم یک هدف را در بالای ۳۰۰ کیلومتری با پهپاد ارتقاء یافته بومی منهدم کنیم. این پهپاد مجهز شده بود تا بتواند سقف ارتفاع بسیار بالا در بیش از ۴۰ هزار پا را انجام دهد.

وی ادامه داد: ما جزو اندک کشور‌های جهان هستیم که توانستیم این سامانه پرقدرت بومی را بسازیم. هر میزان که تهدیدات به پیش برود، سامانه باور و سایر سامانه‌های پدافند هوایی جلوتر از تهدیدات به‌روز به پیش می‌روند.  

امیر صباحی‌فرد در پایان تاکید کرد: تجهیزاتی که اکنون در پدافند هوایی وجود دارد که گل سرسبد آن باور ۳۷۳ است و از حیث فناوری تجهیزات به روز دنیا بوده و دنیا نیز از آن مطلع است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->